Reduceri! HYDROLYZED ZERO PROFESSIONAL Mărește

HYDROLYZED ZERO PROFESSIONAL

Nou

Noul HYDROLYZED ZERO PROFESSIONAL este cea mai bună proteină hidrolizată creată.

85% proteină pură, zero carbohidrați, zero grăsimi, zero zahăr, zero colesterol, zero aspartam, 5.000 mg BCAA 8:1:1, 2.000 mg glutamină, 1.000 mg arginină.

More details

300 Produse

306,00 lei

-10%

340,00 lei

More info

BEVERLY NUTRITION, folosind știința și cea mai nouă tehnologie a produs singura proteină hidrolizată fără zahar și fără, noua HYDROLYZED ZERO PROFESSIONAL fără lactoze, colesterol și fără substanțe dopante.

HYDROLYZED ZERO PROFESSIONAL este singura formulă anabolizantă îți poate oferi până la 42,5 grame de proteină per portie adică 85% proteină / porție. Competiția între companii este puternică și marketing-ul este folosit pentru vânzarea produselor  prin orice mijloace (chiar dacă se face într-un mod legitim sau nu) HYDROLYZED ZERO PROFESSIONAL folosește material brut de înaltă calitate astfel încât să îți poată oferi o formulă proteică anabolizantă care într-adevăr conține 85% proteină. Când vine vorba despre adevăratele nevoi nutritive ale culturiștilorși ale atleților profesionali nu este nicio îndoială cu privire la cine le folosește "pe cele legitime",în ceea ce privește realizarea de produse cu ingrediente de înaltă calitate BEVERLY NUTRITION este numărul 1 în întreaga lume.

HYDROLYZED ZERO PROFESSIONAL conține un raport BCAA de 8:1:1 iar acestea creează un flux de aminoacizi pentru fiecare porție ce sunt absorbiți și au potențial de creștere a masei musculare permițând mușchilor tăi să se recupereze și să se regenereze mai repede, oferind protecție împotriva posibilelor răni ale țesutului moale și ale mușchilor; de asemenea include 2 gr de glutamină și 1 gr de arginină per porție pentru întărirea sistemului imunitar și pentru prevenirea catabolismului muscular.

 

HYDROLYZED ZERO PROFESSIONAL a fost creat astfel încât după un antrenament intens mușchii tăi să primească imediat proteine întrucât ele sunt absorbite în intestine fără o digestie anterioară în stomac. Prin urmare, este potrivit pentru persoanele cu tulburări de stomac deoarece ajută la ridicarea imediată a nivelului de glucoză și permite dezvoltarea musculară.

 

HYDROLYZED ZERO PROFESSIONAL folosește enzime proiectate pentru a rupe legături specifice ale moleculelor, generând o substanță hidrolizată nonreziduală care derivă din hidroliza (săruri), ajutând la eliminarea 100% a tuturor urmelor de impurități fără a genera substanțe care afectează culoarea, aroma, mirosul, rezultând o proteină hidrolizată ușor de digerat și cu o aromă extrem de delicioasă.

FĂRĂ GRĂSIMI – FĂRĂ ZAHĂR – FĂRĂ COLESTEROL – FĂRĂ ASPARTAM

5.000 MG BCAA 8:1:1 - 2.000 MG GLUTAMINĂ - 1.000 MG ARGININĂ

MOD DE UTILIZARE: Se amestecă 1 măsură în 250 -300 ml apă sau lapte. Fiecare shake se ia înainte sau în timpul antrenamentului, dimineața sau înainte de culcare, depinde de ceea ce își dorește fiecare atlet. În total, un culturist are nevoie în fiecare zi de 2 grame de proteine pe kg de greutate corporală, ținând cont întotdeauna de proteinele din dieta zilnică.

 

FACTORI NUTRIVITI per 100 gr

Proteine: 85 gr

Carbohidrați: 4,5 gr

Grăsimi: 0,9 g

Calorii: 396 - 1658 Kj

Recipient: 2 kg cu aromă de Ciocolată, Căpșuni sau Vanilie.

Descărcări